[f]Élj Bátran!

szociális pánikbetegséggel küzdők önsegítő csoportja

Csoportfoglalkozás

2015. augusztus 25. 21:30 - Szociális Pánikbetegség

Az önsegítő csoport célja, hogy heti rendszerességű összejövetelek alkalmával közösen, védett és megértő környezetben, de mégis szervezett keretek között, tudatosan gyakoroljuk a társas kommunikációt, a problémát okozó szituációkat, ezáltal fokozatosan győzzük le gátlásaink és támogassuk egymást közösen a pániktól, szociális szorongástól való kiúton. 

A csatlakozásra bármikor van lehetőség, kezdjünk el nyíltan beszélni önmagunkról, a szociális szorongásról, vagy bármiről ami jólesik - kicsit hallassuk a hangunk, vagy aki csak azt szeretné, hallgasson másokat - nincsenek kötelezettségek.

Havi rendszerességgel pszichológus bevonásával is tartunk foglalkozásokat, ekkor teret engedünk minden olyan kérdésnek, mely megválaszolásában segítség lehet egy szakember jelenléte.
Ezen alkalmak térítéses alapon kerülnek megrendezésre, a konkrét költségekről minden esetben előre tájékoztatást fogunk adni. 

A csoport teljesen non profit alapon működik, nem helyettesít semmilyen pszichoterápiai kezelést, azonban rendszeres részvétellel annak szerves részévé válhat.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szocialispanikbetegseg.blog.hu/api/trackback/id/tr57734342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cardak1212 2017.03.27. 09:55:21

Helló!

Jó ötletnek tűnik ez a csoport, még most is vannak összejövetelek?

Üdv,
C.
süti beállítások módosítása